Miért érdemes minket választani...

  • Nyitvatartás alatt állandó komputeres szemvizsgálat 
  • Jól felszerelt szemészeti rendelőnkben szemfenék- szürkehályog- zöldhályog- gyermekszemészeti- és kontaktlencse-vizsgálatot végzünk előzetes bejelentkezés alapján 
  • Szakszerű segítséget nyújtunk a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásában. Divatos, színes, fiatalos műanyag- és fémkeretek széles kínálatával állunk vásárlóink rendelkezésére 
  • Egészségbiztosítási kártyákat és bank kártyákat is elfogadunk 
  • Törzsvásárlóinknak egyedi kedvezményekkel kedveskedünk 
  • Multifokális (progresszív) lencsék szakszerű ismertetése 
  • Megbízható garancia rendszer

Az Abért Optika 5 csillagos minősítést kapott:

a vásárlói környezet

fogyasztói kiszolgálás

minőségi termékek 

 

2013 március 23. Bp.

 

 

 

 

 

 

 

 

1989 óta van jelen Szombathelyen az Abért Optika, amely már a kezdetektől fogva alacsony árakkal, és a város első komputeres szemvizsgálójával várja vásárlóit. A látványos fejlesztések mellett a korral lépést tartó új technológiák egész sora szolgálja azokat, akiknek fizikai értelemben is fontos a tisztánlátás.

 

A fehér hollóhoz hasonlatosan ritkaságszámba mennek az olyan optikai üzletek, melyeknek a legapróbb szegletéből is sugárzik, hogy itt minden a vásárló és a beteg érdekében történik. Az Abért Optikát bátran sorolhatjuk ezek közé. Sajnos az utca fronton nincsen kirakatunk de üzletünkben rendkívül széles választékkal kárpótoljuk kedves vásárlóinkat!

 

Az előtérbe lépve különleges érzésünk támad, látva a hatalmas vitrinbe kiállított régi szemüvegeket, lornyonokat, monoklikat. A szemészeti vizsgálat régi eszközei mellett a szemüveg történetét és fejlődését mutatja be ez a páratlan gyűjtemény.

 

 

 

 

 

A családi vállalkozásként indult Abért Optika már 1989-ben megelőzte korát, hisz a kapunyitással egy időben elsőként vezették be a komputeres szemvizsgálat módszerét Szombathelyen. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt komputeres szemvizsgáló, szemüvegkészítő műhely és szemészeti rendelő áll az üzletbe érkezők rendelkezésére. Ezek segítségével személyre szabottan, hibátlanul készülhet el a speciális vagy a hagyományos szemüveg Szombathelyen és Sárváron egyaránt.
 

A világon mindenütt elismert (Hoya, Zeiss) nagy múltú, minőséget garantáló és megbízható lencsegyártókkal kialakított kapcsolattartás révén lehetséges az árak alacsonyan tartása, illetve rendkívüli akciók biztosítása a vevők részére. A visszatérő vásárlók további kedvezményekre is számíthatnak!

 

Minden korosztály találhat kedvére való szemüveget, hisz rendkívül gazdag választék áll rendelkezésre. Gyakran előfordul, hogy a család valamennyi tagja egyéniségéhez illő szemüveggel távozik az üzletből különösen azóta, hogy újdonságként a fiatalos, színes műanyag keretek extravagáns szárakkal is megjelentek a választékban.

 

Napszemüvegeket télen-nyáron árusítanak, de csak kizárólag megbízható gyártóktól származó, márkás, UV szűrővel ellátott minőséget (igény esetén dioptriás változatban is rendelhető). A számítógép előtt dolgozók részére is készítenek dioptriás monitorvédő szemüveget. A kontaktlencse vizsgálat, illesztés, betanítás és forgalmazás ugyancsak a szolgáltatás része az általános szemészeti és gyermekszemészeti vizsgálattal együtt.

 

A páratlan eszközparkon túl a tulajdonos aki Optometrista-látszerész több, mint három évtizedes tapasztalata és gyakorlata a biztosíték arra, hogy mindenki igényének megfelelő kiszolgálásban részesüljön az Abért Optikában. Természetesen teljes körű garanciát vállalnak az általuk készített szemüvegekre.